Ahad, 17 Mac 2019

Amanat Dari Master Zainul


Perkongsian testimoni dari Amazing (WAHM- Ireach)
-----------
baca amanat ni ~ dari master zainul~

Korang Semua pun kenal siapa Roger Barnett ni kan?

Buat2 tak kenal pulak. Siapa dah yg berebut2 nak ambek gambor dengan pakcik masa NC tahun lepas? Ha, buat2 tak ngaku pulak dah...

Anyway, Bagi yg belum kenal, dia ni lah CEO Shaklee. Sebab dia punya saham dalam Shaklee paling banyak, so technically speaking Shaklee ni dia punya.

Walaupun dia ni CEO Shaklee, dia pernah cakap ke SID lebih  kurang begini,

"...saya bekerja keras untuk SID seluruh dunia. Bangunkan produk, uruskan kos, jaga pemasaran dsb sampai tak cukup masa untuk anak/family. Pun begitu, gaji saya lagi sikit drpd sesetengah SID. Korg; Master Coordinator Shaklee, raih lebih banyak income drpd saya & staff2 lain walaupun kami di Shaklee berhempas pulas di tempat kerja..."

Haa, begitu lah.

Kami pun baru tau.

Hj Roslan baru cerita.
Walaupun korg nampak Master2 korg tu selebet, serabai & colour blocking, bonus2 diorg lagi kencang drpd President & CEO Shaklee Msia tau. Eh, maybe jugak lagi banyak drpd gaji Roger Barnett tu sendiri.

Bukan lah nak soh korg jadi selebet serabai macam Master2 korg tu. HuHu. Tapi, tolong jangan pandang biz Shaklee ni sebelah mata hanya sebab upline2 korg tak pakai blazer, kot or bawak MyVi je. Dan lebih penting, korg pun boleh kecapi sama. Dengan syarat, duplicate betul2 apa yg mak/nenek Shaklee korg buat sungguh2.

Jangan pikit2 lagi dah.
Jangan tangguh2 pun lagi.

Just Do It!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...