Selasa, 25 Ogos 2015

Pengedar Shaklee Malaysia

Assalammualaikum

Istimewa buat peminat-peminat Shaklee yang ingin mendapatkan supplement pilihan hati boleh menghubungi ☎ 011-3236 0179  @ sms/w'appp ✉ 011-3236 0179 untuk pesanan @ order.

Ingin dimaklumkan juga saya merupakan SID yang sah berdaftar dengan Shaklee.Pesanan boleh dibuat pada sepanjang masa 24jam@7hari. Pesanan boleh dibuat melalui 2 cara iaitu -:
        a) SID berdaftar (iaitu saya)
            ☎✉ 011-3236 0179
        b) Pembelian Secara Online (HQ Shaklee)

         Untuk pembelian secara online anda hanya perlu melawati Laman Web Shaklee (klik sini) untuk membuat tempahan dan hanya dikenakan caj pengeposan RM10.

Hebatnya membeli supplement pilihan hati, segalanya dihujung jari tanpa perlu  membuang masa.. Usah tunggu lagi ayuh dapatkan supplement pilihan anda.

Set Terhangat Shaklee

a) Set Kecantikan Kulit
b) Set Langsing @ Kurus
c) Set Perut Buncit @Boroi
d) Set Ibu Hamil
e) Set Pilihan SiManja
f) Set Resdung
g) Set Pengantin Baru
h) Set SiManja Bijak

Supplement Rebutan Shaklee

a) ESP
b) Omega
c) Alfafa
d) Vivix
e) Vitalea
f) VitaC
g) VitaE
h) Mealshake
I) GLA

Order jangan tak order..Usah tunggu lagi... Nak order ingat ☎011-3236 0179 ..... ✉sms/w'app 011-3236 0179
SID Raub, Jerantut, Temerloh, Benta, Muadzam, Raub.
    

Pengedar Shaklee Malaysia

Assalammualaikum

Istimewa buat peminat-peminat Shaklee yang ingin mendapatkan supplement pilihan hati boleh menghubungi ☎ 011-3236 0179  @ sms/w'appp ✉ 011-3236 0179 untuk pesanan @ order.

Ingin dimaklumkan juga saya merupakan SID yang sah berdaftar dengan Shaklee.Pesanan boleh dibuat pada sepanjang masa 24jam@7hari. Pesanan boleh dibuat melalui 2 cara iaitu -:
        a) SID berdaftar (iaitu saya)
            ☎✉ 011-3236 0179
        b) Pembelian Secara Online (HQ Shaklee)

         Untuk pembelian secara online anda hanya perlu melawati Laman Web Shaklee (klik sini) untuk membuat tempahan dan hanya dikenakan caj pengeposan RM10.

Hebatnya membeli supplement pilihan hati, segalanya dihujung jari tanpa perlu  membuang masa.. Usah tunggu lagi ayuh dapatkan supplement pilihan anda.

Set Terhangat Shaklee

a) Set Kecantikan Kulit
b) Set Langsing @ Kurus
c) Set Perut Buncit @Boroi
d) Set Ibu Hamil
e) Set Pilihan SiManja
f) Set Resdung
g) Set Pengantin Baru
h) Set SiManja Bijak

Supplement Rebutan Shaklee

a) ESP
b) Omega
c) Alfafa
d) Vivix
e) Vitalea
f) VitaC
g) VitaE
h) Mealshake
I) GLA

Order jangan tak order..Usah tunggu lagi... Nak order ingat ☎011-3236 0179 ..... ✉sms/w'app 011-3236 0179
SID Raub, Jerantut, Temerloh, Benta, Muadzam, Raub.
    

Khamis, 20 Ogos 2015

Bubur Kacang Express..

Assalammualaikum...

Hari nie melayan gelagat sikecil yang penuh dengan permintaan... Bukan semuanya dapat dipenuhi... Kalau ikut semua permintaan.. pengsan la ummi... (Pengsan la sangat..he3) perang teluk dengannya adalah....

Hmm.... Malam2 nie boleh pula dia minta nak makan bubur kacang.. Salah ummi juga sebab dah bagitau awal-awal nak buat bubur kacang nak letak durian... Tapi durian tak ada hari nie... Jadi ummi tak  buat la buburnya... Akhirnya.. Jam 8 malam tadi, bersuara sikecil.." Ummi...ummi cakap nak buat bubur"... " Macam mana ummi nak buat duriankan tak ada. Nanti ada durian kita buat yer".
... Ayat memujuk... Tapi ... " Ummi buat la...tak yah bubuh durian, buat bubur kacang je. Aliff nampak tadi ada kacang". Tak  terkata ummi... Kena fikir dulu...nak buat atau tidak bubur kacangnya... Jam semakin lewat.

Hmm... Semua barang dah tersedia... Tak ada daun pandan pun tak apa, daun pandan untuk aroma... agar wangi baunya... Kacang pun tak payah rendam ... Mujur ada steam cooker.. Memudahkan kerja... 30 minit dah siap bubur kacang express....

Layan selera anak... Ummi yang lebih... Alamatnya malam nie kena ber'omega sebelum tido. Yang bagusnya bila ber'omega nie..  Kita tengah tido pun si'omega nie bekerja keras membakar lemak dan membantu mengawal kolestrol...memang sesuai untuk ummi sebagai pecinta makanan...food lover...he3..  Sejak ber'omega nie....Alhamdullilah... Feedback yang positif untuk diri sendiri... He3.... Lupa nak bagitau...raya hari tu pergi open house rumah kawan zaman persekolahan dulu... Dia bagitau ummi nampak susut dari dulu... Senyum simpul mati dibuatnya... Omega memang terbaik buat pencinta makanan macam ummi... Lagi mantap kalau bersama lechitin... Terbaik...

Rabu, 19 Ogos 2015

Main Hujan...

Alhamdullilah.. Akhirnya hujan turun membasahi bumi yang akhir-akhir nie sering dilanda cuaca yang panas.. 

Teringat waktu kecil dulu..pantang hujan jer, mesti sibuk nak mandi..seronok main hujan sampai la mak panggil masuk rumah....he3 ..itu pun masih nak mandi lagi... Sampai mengigil badan... Pun tak nak masuk lagi. Dah main hujan kena mandi air paip pula....nanti demam...

Sekarang nie ...giliran anak-anak pula...pantang hujan turun...sibuk nak mandi... " Ummi nak mandi hujan boleh? Kejap je.." Nak dilarang...ramai penyokongnya... Akhirnya..." Boleh mandi tapi kejap je tau". Kalau dah  main hujan mana ada istilah "kejap"... Seronok tak terkira... Macam Ummi dulu-dulu jugak... seronok....he3

Kalau dulu, lepas main hujan kena mandi air paip... Sekarang pun sama, cuma ade satu lagi yang perlu buat..sapu lotion ajaib...lotion ape lagi... Kalau bukan Herbal Blend Shaklee... Kalau tak sapu... Nanti ada yang bertanya " Ummi tak sapu lagi lotion. Bila Ummi nak sapu"..." Ok, nanti ummi sapu."  Selagi tak sapu lotion ajaib tu (Herbal Blend) selagi itulah soalan akan berulangkali ditanya... Baunya yang wangi.. Tidak
panas dan pastinya rasa selesa apabila mengunakannya... Sebab itulah sikecil suka menggunakannya... Bukan hanya lepas main hujan...

Tak rugi menggunakannya...tak percaya....cubalah...pastinya jatuh cinta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...