Nuffnang Ads

Khamis, 18 Februari 2016

Kasih ibu VS Vaksinasi Bayi

Assalammualaikum

Pada ruangan kali ini, Ummi ingin berkongsi pengakuan seorang ibu yang tidak mengambil suntikan vaksinasi buat sikecil kesayangannya dan mengapa beliau membuat keputusan sebegitu.

Berikut perkongsian kisah seorang ibu (Puan Rosliza Hj Md Tawal) yang tidak memberi vaksinasi kepada bayinya.

❇❇❇❇❇
Kelahiran baby girl saya yang berusia 1tahun 4bulan ini memberi pendekatan baru saya dalam dunia keibubapaan.
Tindakan saya untuk tidak memberi vaksinisasi pada baby satu keputusan yang tepat..merubah segala ideologi mengatakan vaksinisasi itu perlu..jika gagal berbuat demikian anak kita punca segala penyakit...vaksinisasi @ tidak vaksinisasi adalah pilihan dan kita sebagai ibubapa mesti yakin setiap keputusan yang dibuat.

Disebabkan saya memilih untuk tidak vaksinisasi anak saya banyak ilmu telah saya dalami dan mencari pendekatan atau alternatif untuk… memastikan anak saya sihat sentiasa...
Alhamdulillah...baby saya membesar dgn sihat jarang sangat demam...

Pemberian nutriferon kepada anak.amat perlu kerana formulasi yg dibina menjangkau bertahun-tahun sehingga ianya mendapat pengiktirafan dunia.

Dalam dunia immunilogi, interferon mempunyai daya kebolehan untuk pengeluaran semulajadi interferon tubuh badan.

Sebagai alternatif hebat yang difomulasi dari extrak herba- herba terpilih saya tidak perlu risau dengan kandungan yang selamat, tulen dan kualitinya..berbanding dengan vaksin yg sedia ada ada diantaranya dari human cell, dan juga animal cell.
Mencari yang halal itu adalah kewajiban..

Jika anda diantara orang2 yang sependapat dengan saya..boleh dapatkan banyak lagi info yang menarik.mengenai nutriferon kerana ianya wajib dimiliki oleh setiap pada kita....

Sharing dari Amazing (WAHM)

0 comments: