Nuffnang Ads

Sabtu, 17 September 2016

Testimoni Cinch Energy Tea Mix


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتهُ.
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ

Adakah anda seorang yang sentiasa sibuk.. sering keletihan akibat kekangan kerja dan urusan peribadi.. Ayuh kembalikan tenaga anda kembali bersama Cinch Energy Tea Mix. Amat sesuai untuk mereka yang sibuk, lasak dan sering mengejar masa agar sentiasa cergas.


Cinch Energy Tea Mix terdiri daripada campuran Ekslusif T-lift yang terdiri daripada:-

Ø  Matcha Green Tea Powder
ü  Disediakan secara semulajadi untuk menyimpan semua nutrient yang terdapat dalam daun teh termasuk serat, mineral dan antioksidan.

Ø  Red Tea Extract
ü  Merupakan antioksidan yang ditemui dalam teh merah yang dikenali sebagai polifenol. Polifenol berfungsi membantu merawat kerosakan badan yang disebabkan oleh radikal bebas. Ianya juga merupakan antioksidan yang kuat dan dapat melawan kanser dan bertindak sebagai ejen yang boleh menghalang kanser dari merebak.

Ø  White Tea Extract
ü  Dikenali sebagai teh hijau muda dan mempunyai antioksidan yang lebih kuat berbanding teh hijau yang lainnya.

Ø  Rooibos Red Tea Extract
ü  Merupakan tumbuhan unik yang berasal dari Afrika Selatan, amat kaya dengan sebatian polifenol yang merupakan antioksidan.Cinch Energy Tea Mix merupakan minuman penggalak tenaga secara semulajadi dan ditambah taurina sebagai penambah tenaga dan ketahanan badan.  Ianya juga merupakan pilihan alternative terbaik bagi mengantikan kopi, soya atau manisan agar badan kekal cerdas dan bertenaga. Cinch Energy Tea Mix juga merupakan minuman yang bebas daripada gluten, tiada bahan perisa tiruan, pewarna dan juga pemanis tiruan.

Ayuh bertukar kepada Cinch Energy Tea Mix kearah  kehidupan yang lebih cergas.


0 comments: