Nuffnang Ads

Isnin, 19 Februari 2018

Alfafa oh Alfafa Memang Terbaik

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتهُ.
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ

Alfafa Complex merupakan Formula  Shaklee  Signature yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr.Shaklee dalam tahun 1950an. Alfafa Complex dihasilkan daripada tanaman Alfafa   ( Medicago Sativa) yang juga dikenali sebagai “ Raja Segala Herba”. Ini kerana “Medicago Sativa” memiliki gred yang paling tinggi dikalangan tumbuhan alfafa. Tumbuhan ini mengambil masa selama 2 tahun untuk membesar dan akarnya boleh mencapai 20 kaki kedalam tanah bagi mendapatkkan nutrisi  yang diperlukan . Daun alfafa hanya dituai apabila telah matang dan kaya dengan klorofil.


Kebaikan pengambilan alfafa secara konsisten.
Ø  Mencuci hati, darah dan usus – Ini adalah makanan yang sangat berakali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid, menghilangkan toksin dari badan, membersihkan hati, kolon, darah dan mencantikkan kulit dan otot.
Ø  Melawan Alahan ( alergik) – Ramai orang memiliki alahan atau alergik. Pengambilan alfafa secara konsisten dapat membantu merawat dan memperbaiki keadaan kulit dan hidung yang sensitive, kurap, bau badan dan ulat air ( “athlete’s foot) dengan berkesan.
Ø  Menyingkirkan lemak dan kolestrol – kajian klinikal terbukti bahawa penggunaan jangka masa panjang daripada alfafa akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolestrol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi. Alfafa mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolestrol.
Ø  Melawan tumor – pengambilan alfafa yang konsisten juga dapat mengalkalikan badan, dengan itu memperbaiki sel-sel kanser dan membuang tumor.
Ø  Melegakan keletihan dan sebagai rawatan kepada kebanyakkan penyakit.
Ø  Mencegah / merawat atritis dan kesakitan.
 

Kami pengedar Shaklee pilihan utama anda boleh dihubungi melalui:-

  SMS/W'app/ Telegram :   011-3236 0179 (AnnaZalya)

Ingin mendapatkan GLA Shaklee dengan harga istimewa  :- 
         Wasap.my/601132360179/AlfafaShaklee

Ataupun ingin dapatkannya secara terus daripada Shaklee Malaysia hanya klik gambar dibawah.

 Testimoni AlfafaSekiranya anda mempunyai ALAHAN, PENYAKIT (dalam pemantauan doctor) , HAMIL atau MENYUSUKAN BAYI sila dapatkan pandangan atau khidmat nasihat terlebih dahulu sebelum pengambilan
p/s: Shaklee adalah supplement dan bukannya ubat. Segala kesembuhan adalah dengan keizinan dariNYA. Kita berusaha untuk yang terbaik namun ketentuan adalah dariNYA.
** Produk ini tdak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit
0 comments: