TENTANG BLOG

Jumaat, 6 April 2018

Testimoni NutriFeron Shaklee - Anak Demam & Bengkak Tonsil

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتهُ.
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ
Perkongsian testimoni dari WAHMillionare - Ireach
Testimoni NutriFeron Shaklee - Anak Demam & Bengkak Tonsil
******
Ok.. Nampak perubahan
Dulu kalau batuk sikit pun mula la jadi tonsil and nak demam, tapi bila consume Nutriferon and Vitalea For Children ni even batuk agak lama tapi still tonsil masih ok.

Alhamdullilah,

Si kakak rasanya belum jadi tonsil, just kerap batuk.
Baru-baru  ni jadi alergik, panas juga badan dia, bagi ubat demam 2 kali jer kot dah baik.

 Syukur sesangat dengan izin Allah.

 Adik pula kerap batuk.
 Kalau before ni batuk lama mula la jadi kejadian admit-admit, sebab tu aku mau continue bagi dorang makan.


Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...