TENTANG BLOG

Khamis, 15 Mac 2018

Testimoni ESP – Kulit Putih Berseri

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتهُ.
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ
Perkongsian testimoni dari WAHMillionare - Ireach
Testimoni ESP SHAKLEE  – Kulit Putih (Syidah Nur)
######
Saya try ESP sebab tengok testimony untuk kulit cantik, macam best je. Dulu kulit kusam dan tona tak sekata.

Alhamdullilah konsisten ESP, kulit makin putih, bukan muka je tapi seluruh badan, mana-mana yang ada warna kulit tak sekata kat muka (muka berbelang, hihi) kat badan, sume dah jadi sekata.

 Ada kawan tegur muka makin putih dan berseri. Kulit kat badan pun lembut dan gebu je (suami cakap). Kuar rumah tak payah susah-sudah nak pakai bedak tebal-tebal. Kadang tak pakai bedak pun, muka still okey je.


ESP MEMANG TERBAIK





Haa….. apa tunggu lagi.. Jom dapatkan ESP Shaklee hari ini agar tubuh sihat dan yang paling best…. Kulit semakin cantik…


Kami pengedar Shaklee pilihan utama anda boleh dihubungi melalui:-

  SMS/W'app/ Telegram :   011-3236 0179 (AnnaZalya)

Ingin mendapatkan ESP Shaklee dengan harga istimewa  :- 
         Wasap.my/601132360179/ESP SHAKLEE

Ataupun ingin dapatkannya secara terus daripada Shaklee Malaysia hanya klik gambar dibawah.

Peringatan:-
Sekiranya anda mempunyai ALAHAN, PENYAKIT (dalam pemantauan doctor) , HAMIL atau MENYUSUKAN BAYI sila dapatkan pandangan atau khidmat nasihat terlebih dahulu sebelum pengambilan

p/s: Shaklee adalah supplement dan bukannya ubat. Segala kesembuhan adalah dengan keizinan dariNYA. Kita berusaha untuk yang terbaik namun ketentuan adalah dariNYA.

** Produk ini tdak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...