TENTANG BLOG

Sabtu, 3 Mac 2018

Testimoni OMEGA GUARD - Tekanan Darah Turun

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتهُ.
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ
Perkongsian testimoni dari WAHMillionare - Ireach
Testimoni OMEGA GUARD - Tekanan Darah Turun
******
Alhamdullilah.. hari ni dapat good news dari customer.

Customer saya ni tengah pregnant 5 bulan. Dari sebelum mengandung beliau memang ada masalah tekanan darah tinggi. kerana dah tak tahan nak ulang-alik klinik buat check-up, saya cadangkan ambik Omegaguard ni. 

Alhamdullilah setelah penggunaan lebih kurang 2 minggu, sekarang lihat hasilnya...
Tuan punya badan pun macam tak percaya... hihi..

Plus, beliau beli Omega Guard ni bukan untuk diri sendiri sahaja tau! Siap bagi kat anak lagi! Campur dalam makanan atau susu..Ibu bijak! 

Happy sharing




Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...