TENTANG BLOG

Ahad, 11 Mac 2018

Testimoni ESP –Set Rambut Gugur Shaklee


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتهُ.
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ
Perkongsian testimoni dari WAHMillionare - Ireach
Testimoni ESP –Set Rambut Gugur Shaklee
******
Bila tahu manfaat ESP danZinc di-combine bersama-sama sejak lepas bersalin april tahun lepas, saya memang amalkan Zinc 1 biji sebelum breakfast pagi-pagi. ESP minum sebagai sarapan.
Alhamdullilah sampai sekarang rambut susah nak gugur walaupun time mandi dan bsah-basah
Kalau minum ESp saje tapi skip Zinc lama-lama… terus nampak beza, lubang air di bilik mandi akan “berbulu-bulu”

Tapi bila sambung balik ambik Zinc, tak sampai seminggu dah tak gugur sangat rambut ni.
Yang bestnya kannn..                                                                                                                                                                                                                  
  saya ni jenis rambut nipis dan kering                                                                                
sekarang …. Bila potong rambut kat kedai, akak tukang gunting akan tegur : Eh lebat jugak rambut awak ni” hihi                                                                                                               
 rambut dah tak sekering dulu                                                                                                                               
dah tak bercabang-cabang. Alhamdullilah

Sekian pengakuan ikhlas sang ratu mayang mengurai yang dulu mahkotanya tidak berapa sihat…hihi.







Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...