TENTANG BLOG

Selasa, 6 Mac 2018

Testimoni HerbalBlend – Ruam Lampin Tiada Lagi

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتهُ.
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ
Perkongsian testimoni dari WAHMillionare - Ireach
Testimoni HerbalBlend – Ruam Lampin Tiada Lagi
******
Saya sangat suka herbal blend sebab anak saya ada ruam lampin dan susah nak elok..

Ada bintik-bintik merah kat punggung dia.... tapi setelah kawan saya suggest kan herbal blend, Alhamdullilah dengan sekali sapu ruam tu hilang...

Happy sangat-sangat...kulit kat ruam tu dah elok dan baby takde meragam lagi.

kering jer guna herbal blend tu... lagi satu bau dia harum..

lepas ni nak order lebih sikit herbal blend ni untuk standby... sebab guna untuk hilangkan gigitan nyamuk pun boleh...



Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...