Nuffnang Ads

Jumaat, 19 September 2014

Si Putih Garlic


Assalammualaikum….

Garlic Shaklee dibuat dari bawang putih jenis premium yang bebas dari racun perosak da ditanam secara organic di California, USA diwaktu musim panas. Ianya dihasilkan secara eksklusif pada suhu bilik tanpa haba untuk memastikan pengekalan 100% Allicin aktif. Perisa herbanya terhasil dari kombinasi 2 estrak herba  iaitu Rosemary dan spearmint. Ianya juga mengandungi pelbagai vitamin E untuk meningkatkan sebatian aktif garlic dan keberkesanannya didalam tubuh.Setiap  2 tablet membekalkan 1000mg estrak garlic tulen yang menyamai dengan 2 ulas garlic segar.

Kelebihan dan Kebaikan Shaklee Garlic

Ø  Mengandungi Spearmint -  mempertingkatkan sistem penghadaman dan fungsi jantung
Ø  Antibiotik Yang Selamat  & Semulajadi – Garlic antibiotic semulajaadi. Ianya adalah selamat untuk kegunaan jangka masa panjang untuk mempertingkatkan sistem imun tubuh, menghalang  penyakit berjangkitseperti selesema, kulat, kuman, virus dan yis candida.
Ø  Menghalang alergi – mempertingkatkan sistem imun tubuh terhadap  penyakit seperti sinus, alergi, astha, selasema, hepatitis serta hidung yang sensitive.
Ø  Mempertingkatkan sistem penghadaman -  Formula uniknya mampu mempertingkatkan  masalah berkaitan penghadaman seperti kembung perut, gastrik, ketidakhadaman. Garlic juga mampu menentang  bakteria H.pylori,  bakteria dan menghalang ulser gastrik.
Ø  Memoderatkan Tekanan Darah Tinggi -  pengambilan 2-4 tablet garlic mampu menurunkan paras darah tinggi.
Ø  Detoksifikasi – Garlic mampu mengeluarkan raksa dari tubuh dengan n serta memlindungi sel-sel darah dari  termusnah  akibat logam (raksa,plumbum dan kadnium adalah logam toksik yang menaikkan kadar darah) dan kerosakan hati oleh bahan kimia.
Ø  Menurunkan kolestrol – membantu menurunkan kadar kolestrol,LDL, trigliserid dan kelikatn darah, mengurangkan pembekuan darah, meningkatkan HDL, melindungi jantung dan menghalang strok dan penyakit koronari.
Ø   Mencegah kanser – membantu mengelak dan merawat kanser dengan mengurangkan bahan pencetus kanser iaitu Nitosamine.
Ø  Menstabilkan Glokus – membantu menstabilkan glokus dalam tubuh.


Testimoni Supplement Pilihan Anda** Produk ini tdak bertujuan  untuk  mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah  sebarang  penyakit.0 comments: